divendres, 30 de novembre de 2012

VIATGES I EXCURSIONS


Divendres per fí!!! ja fa dies que vull entrar al blog, però...... quan no per una cossa, quan no per altra, mai tinc temps.
M’agradaria fer més entrades i escriure més cosetes, però estic criant!!! i per les nits caic rendida.
Però, avui he trobat el moment. La veritat és que tinc tres o quatre projectes començats i no sé si els acabaré alguna vegada, però he pensat fer una etiqueta nova i anar pujant totes les excursions i viatges que anem fent, m’encanta eixir a la muntanya!!! i ara que ja som una família cal anar buscant llocs on pugam anar amb les xiques. 
Així que aquesta primera entrada la vull dedicar a l’últim viatge en família que hem fet.
Hem passat uns dies al MAS DE BORRÀS, al Penyagolosa. 


Mas de Borràs

Bibioj, poblat abandonat


Fent bolets, Mas de Cotanda

Ens ha agradat molt, sobretot per el personal del Mas, però també per l’entorn i per les activitats que organitzen. És un lloc molt familiar, on hi ha més famílies amb menuts i quasi els primers deu minuts d’estar allí ja has fet amistat amb algú. A més hi ha diverses activitats incloses en el preu, visitarem un poblat abandonat, anàrem a fer un barranc(apte per nens) ferem bolets i ruta turistica a un poble de Terol..... en fi, el Mas ofereix molts activitats tant dins del Mas  com excursions organitzades. A més té SPA, nosaltres per suposat ens remullarem en família, la nena s’ho mereixia desprès de dos caminades duríssimes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per passar pel Blog