divendres, 28 de desembre de 2012

REUTILITZAR LA ROBA

Bé, a la fí he acabat un projecte!!!Ja feia temps que tenia un abric que vaig comprar durant l’embaràs de Mireia, em va costar mooolt barat i era d’una talla bastant gran, però per l’embaràs em va venir súper bé.


Després el vaig continuar utilitzant, però em vaig aprimar i em quedava molt gran, a més estava molt pelut i lleig.

Però mai no vaig pensar de desfer-me d’ell, crec que generem massa residus tèxtil i sempre li podem donar una segona oportunitat a la roba. Així m’ho varen ensenyar a casa i així ho faig. I el pobre abric va quedar en un raconet per a quan pogués clavar-li tisorà.

I ja quatre anys després i un altre embaràs, li ha arribat el moment. Ha passat a ser una falda molt calenteta i crec que bastant resultona.

Sols he invertit uns 4€, en el fil i la cinta decorativa, per suposat fil em queda quasi tot, o siga que he gastat menys dinerets.Sols he tallat la part de baix de l’abric, ja duis cintureta, i sols he agut de passar-li un repunt per tancar-ho i afegir-li la cinta decorativa. Fàcil, no?
Va, animeu-se a reciclar, tenim l’armari plenet de roba esperant a ser rescatada. 


2 comentaris:

  1. quina idea més bona!! i la falda resultona ho és molt.

    ResponElimina
  2. Hola Maria!! a que sí!! estic super contenta amb el resultat, i amb la teua visita al miniblog que estic començant, vagar pel desert és molt aborrit, gràcies

    ResponElimina

Gràcies per passar pel Blog