diumenge, 3 de febrer de 2013

FALDA EXPRES!!


Ja fa uns mesos que em vaig comprar aquesta faldilla negra en una botiga del poble. És una nova botiga de comerç just i té una secció d’intercanvi de roba. Treballen amb un projecte que es diu “Arropa”, amb dones en situació d’exclusió social. Recullen roba, si es pot reutilitzar va a les botigues i la venen com a roba de segona mà, la que no es pot reutilitzar la desfan i s’utilitza per a reomplir coixins i altres coses. De vegades vaig a comprar productes de segona mà i aquesta vegada  em vaig comprar una camiseta de colors molt xula i aquesta faldilla negra pensant que la podria retocar i fer alguna cosa divertida.

I finalment hui ha estat el dia, he tingut unes horetes de relax, mentre la quadrilla feia la migdiada i he decidit fer-li un retoc exprés. En principi volia fer-li uns aplics de filtra, però no tinc temps de fer alguna cosa xula i com no tinc paciència i tenia ganes de fer alguna cosa, pim-pam, he acabat fent-li unes repuntades per davant i darrere.

M’agrada com ha quedat, però per voler fer les cosses de pressa…. La falda em queda una mica gran, crec que l’entraré dels costats i igual la faig una mica més curta L.

Ja vorem, igual li la regale a alguna amiga…

2 comentaris:

  1. M'encanta com t'ha quedat. Els detalls que li has posat cosint amb fil d'un altre color m'encanten.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, en directe queda millor. Vaig comprar un fil en la botiga de teles on sempre compre, li vaig explicar a la botiguera el que volia fer i em va recomanar aquest fil que és per a que es veja el repunt. Es pot utilitzar per a realitzar uns acabats més bonics.

      Elimina

Gràcies per passar pel Blog