dimarts, 29 d’octubre de 2013

SERRA D'ESPADÀ


Fantàstic cap de setmana el que hem passat en la Parc Natural de la  Serra d’Espadà, concretament en el poble D’Almedijar.
Ens hem allotjat al albergue de almedijar, totalment recomanable per a famílies i per a grups, tracte molt familiar, bon menjar, bones i ben cuidades instal·lacions i a més organitzen activitats gratuïtes per a grups.

La zona és molt bonica, rodejat de boscos de sureres amb moltes rutes de diferents nivells. El dissabte va ser intens i visitarem molts llocs. Ben prompte férem la ruta a Mosquera és una pista molt fàcil per a fer amb menuts fins arribar a una gran casa abandonada on antigament es dipositava el suro.


Aprofitarem per a utilitzar la lupa, a més de jugar, cantar, gaudir del paisatge, dels sorolls i de l'olor.
 Desprès dinarem en una zona de pins que hi ha molt a prop d'Almedijar i continuarem la vesprada visitant el salto de la novia en Navajas.


 Y de tornada pujarem al Cerro sopeña de Sogorb on queden les runes del que va se el Castillo de la estrella.bufff, cansats com estàvem tornarem al alberg a berenar i continuar jugant, són incansable!!! la cuinera ens tenia preparat una mica de xocolata de premi pel dia tan intens. 
Diumenge visitarem el poble d'Ain, on comencen diverses rutes, totalment senyalitzades, i férem la ruta de pujada al castell, començant pel barranc de la caritat de camí a la piscina. Molt molt xula, totalment recomanable, fàcil amb menuts malgrat que l’ultima pujada és una mica dura, en total unes dues hores a pas de menut, ens va agradar la ruta, el castell i les vistes. 
 

Aprofitarem per a fer un dibuix del Castell.

Si teniu uns dies i voleu gaudir de la muntanya, no s'heu penseu!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per passar pel Blog