divendres, 8 de novembre de 2013

PA DE LLET







Ja fa temps que per aquesta casa (en la mesura que podem)  ens estem fent el pa. 

Un que ens encanta és el pa de llet. Èxit garantit.

Preparem panets menuts pels esmorzars i berenars. 

Hi ha moltes receptes, però a nosaltres ens funciona molt bé aquesta:

RECEPTA:

Ingredients
  • 250gr de llet
  • 50gr de mantega
  • 25gr de sucre
  • 1 cullerada de sal
  • 20gr de rent
  • 475-500 gr de farina (en funció de la marca de la farina)
Elaboració 

Sense Thermomix:
Mesclem tots els ingredients, primer llet, mantega a temperatura ambient, sucre i sal, i per últim farina i rent.
Amassar almenys durant cinc minuts i després fer formes de panets, els fem uns tallets i els pintem de llet.

Amb Thermomix:
Mesclem tots els ingredients menys la farina i el rent, i programem 2 minuts a 37º velocitat 2.
després afegim la farina i el rent i programem 3 minuts velocitat espiga. Si queda massa enganxosa tornem a ficar la velocitat espiga sense temps i anem afegint-li farina pel vocal fins que quede amb textura modelable.
fem les formes, fem uns tallets i pintem de llet.


Cal fer més d'una fornada. Primer fiquem el forn a  temperatura 50º  durant 20 minuts amb un got d'aigua en un racó del forn.

Passat aquest temps traguem el got d'aigua i pujem la temperatura a 225º 10 minuts i anem mirant perquè si no estem pendents potser es cremen.

2 comentaris:

  1. Aquesta recepta l'haurem de provar! Quina pinta més bona... Mirarem de fer-los amb la panificadora.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí estan molt bons, i amb una mica de temps i organització es poden tenir fets per a fer esmorzars i berenars dues setmanes.
      Amb la panificadora no et puc ajudar :(

      Elimina

Gràcies per passar pel Blog