dijous, 26 de juny de 2014

RUMS#26


Aquesta setmana participe en el RUMS amb una Maxi falda que m’he cosit per a aquest estiu. Va ser un "culo veo..." en tota regla, quan al RUMS 22 Trapeando se’n va fer una. La idea l’he treta d'ella i després també he anat seguint les explicacions del blog DELIA CREATES.

La tela la vaig comprar a París, jeje, m’encanta dir-ho!!! sona pijotero total, però crec que valia 2€ el metre.

Malgrat seguir una mica les explicacions del blog Delia creates, he anat una mica a la meva bola, com no.


I m’he permès l’atreviment de ficar unes xicotetes explicacions, per si a algú li ajuda. No sé jo si m’he sabut explicar, però ací ho deixe.1r. Agafem mida

2. Tallem  la Falda.  De llarg la mesura que hem tret i d’ample la mesura dels malucs entre 2.

Podem fer dues peses, una per davant i una per darrere, que posteriorment tindrem que unir pels costats o sols una pesa que tindrem que unir sols una vegada i la part que hem cosit anirà darrere. Siga com siga hem mesurat tot els contorn dels malucs, però per a tallar la tela ho dividim entre dos, i tindrem la mesura d’un rectangle (davant o darrere, es igual). Jo he posat la tela doblada encarant els endrets, i així sols he talla una vegada i ja tinc tota la falta. 3. He cosit la falta amb una puntada zig-zag i amb agulla strech. I l’he fet estreta pels costats amb una puntada zig-zag (és un invent que he fet jo, supose que no es massa professional, però total!! És una espècie de pinça lateral)
4. Després he fet una cintura, “tal cual” explica ací molt requetebé Mi rincon de mariposas.


5. He fet el baix de la falda i ja està. En una horeta falda nova!!!!

2 comentaris:

Gràcies per passar pel Blog